The smart Trick of επιχειρηματικο σχεδιο That No One is Discussing
The smart Trick of επιχειρηματικο σχεδιο That No One is Discussing
Blog Article
ΣυνοψίζονταςΠριν επενδύσεις κόπο, χρόνο (το πολυτιμότερο σου αγαθό αν το καλοσκεφτείς) και χρήμα σε μια επιχειρηματική ιδέα, φρόντισε να κάνεις σωστή έρευνα.
Ο βασικός μέτοχος ή πραγματική διοίκηση σε αυτήν την μάχη πρέπει να είναι πάντα εκεί στην πρώτη γραμμή .. και να δίνει το παράδειγμα: σε τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις οι εταιρείες χρειάζονται ηγέτη και όχι διαχειριστή .
* Μελέτη και διαχείριση εύρυθμης λειτουργίας επιχείρησης - Οικονομικό σχέδιο διάσωσης - Πωλήσεις και Συγχωνεύσεις - Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό - Ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό Περισσότερα >>
Κερδίστε χρόνο: Το απόλυτο ζητούμενο σε αυτήν την χρονική στιγμή για εσάς είναι ο χρόνος.
Ένα επιτυχημένο Πλάνο Διοίκησης, πρέπει να ευθυγραμμίζει τις υποδομές της εταιρίας, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα της με τους στρατηγικούς της στόχους.
Το Σχέδιο Ανάπτυξης αποτελεί βασικό κείμενο αναφοράς για τις στρατηγικές επιλογές του ΕΣΠΑ και κατ’ επέκταση των Προγραμμάτων του.
Αντίθετα, οι πελάτες που αγοράζουν ένα ψυγείο, σπάνια θα χρειαστούν κάτι άλλο, εκτός κι αν τους χαλάσει.
Ο αναστοχασμός κουβαλά μέσα του όλα website τα κλασικά, τα γνωστά, και τα μεταφέρει με ευκολία στο σήμερα για να γίνουν επιλογές και φωτεινά παραδείγματα για τους άλλους. Από αυτά τα παραδείγματα θέλουμε να προκύψουν οι επόμενες «μελέτες περίπτωσης». Η «επιχειρηματικότητα» έχασε τους δαίμονες που χρόνια κουβαλούσε. Απενοχοποιημένη κατά έναν μεγάλο βαθμό πια, μπορεί να προσφέρει δράσεις και να διδάξει αξίες, ενώ η γνώση, ως απόσταγμα τόσων ετών, έρχεται να βοηθήσει, να «χαρτογραφήσει» κάθε όνειρο και να το τοποθετήσει απέναντι «στην ώρα της αλήθειας».
Δεσμευτείτε ότι θα προσπαθήσετε για το καλύτερο: Η επόμενη ημέρα απαιτεί ειλικρίνεια, καθαρό σχέδιο, σύμπνοια και αλληλοϋποστήριξη.
•Επίλογος: το επιχειρηματικό σχέδιο τελειώνει με ένα επίλογο όπου αναφέρονται ξανά οι στόχοι και οι βλέψεις της επιχείρησης.
Για παράδειγμα, μια εταιρεία που φτιάχνει ακουστικά έχει ως στόχο της να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Οι χορηγοί συνήθως θέλουν να δουν και αυτό το κομμάτι.
Αντίθετα, η κατασκευή όμως ενός εργοστασίου κοστίζει εκατομμύρια και απαιτεί πολυετή προσπάθεια.
Το αποτέλεσμα μετράει και όχι οι συζητήσεις ή οι διερευνήσεις.
Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα